Over ons

Ons verhaal

Just For You

Vanuit Just For You hebben wij in de afgelopen jaren een grote bijdrage weten te leveren aan de energietransitie en energiearmoede. Wij hebben onderstreept hoe belangrijk het is om ook in wijken, waar voornamelijk mensen met een laag inkomen of met diverse achtergronden wonen, in te zetten op energietransitie.  

Actieve deelname aan de energietransitie, het behalen van een hoge participatiegraad is het vertrekpunt van Just For You. Een brief versturen naar bewoners in de hoop dat zij deel willen nemen aan de energietransitie is niet voldoende. Wij wachten niet af, maar zorgen ervoor dat bewoners deelnemen. Vanuit onze visie zijn er geen excuses om deze bewoners niet te bereiken. Met trots kunnen wij vertellen dat wij bij verschillende projecten voor verschillende gemeenten een gemiddelde participatiegraad van 75 procent weten te bereiken.

 

Opleidingstak Move Your Energy

Onze opleidingstak is geïnitieerd door de provincie Zuid-Holland. Wij streven ernaar om met behulp van onze rijke ervaring en uitgebreide expertise een substantiële bijdrage te leveren aan verscheidene organisaties in heel Nederland, met het oog op het voorbereiden van individuen om deel te nemen aan de energietransitie.

De hoge participatiegraad die wij bereikten bij verschillende opdrachten, fungeerde als een katalysator voor de ontwikkeling van de leergang genaamd “Sociale energie-expert.” Just For You kan hun aanpak niet in heel Nederland toepassen. Echter, wat Just For You wel kan bewerkstelligen, is het voorzien van kennis aan diverse organisaties en individuen. Onze opleidingstak zal worden uitgebreid en we zullen voortdurend blijven streven naar verdere ontwikkeling.

Hoger ideaal

Ons hoger ideaal is het creëren van kansen voor kwetsbare gezinnen uit gesegregeerde stadswijken met specifieke problemen, hulpvragen en behoeftes. 

Wij streven derhalve naar een inclusieve samenleving waarin kwetsbaren worden ingesloten. Daarvoor wensen wij mensen enerzijds te versterken middels persoonlijke vorming en anderzijds te verbinden met maatschappelijke organisaties en mensen middels ontmoeting en dialoog.

Energieklusser nodig?

U kunt hieronder een verzoek indienen of telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak met een van onze energieklussers.